Uke 11 – next level

Denne uken så har det skjedd noe…Jeg vet ikke helt hvordan det skal forklares, men det kjennes litt som om jeg har klatret opp et trinn på skalaen. For plutselig så løper jeg liksom fortere – på de roligste turene. Farten har gått opp, men det kjennes akkurat likt ut som før..
Og hvordan jeg skal forklare det aner jeg ikke. Er det sånn at jeg bare plutselig løper fortere, eller er det et resultat av bra trening over tid?
Jeg lurer i grunn litt på det altså! Kanskje er det bare et blaff også, for det kan jo være at jeg akkurat nå har et snev av overskudd, selv med mye trening i lomma. Silja tror kanskje det – og jeg kan vel ikke akkurat være uenig med henne heller.
For jeg trener variert, jeg trener mer styrke, jeg sover mer og jeg spiser ganske bra. Og summen av alt det gjør kanskje at jeg faktisk har overskudd!
Nå er jeg jo blitt såpass furet og værbitt – og vet at absolutt ingenting varer evig – men jeg tenker at hvis jeg bare klarer å holde litt på det opplegget jeg nå har, så blir det sånn at jeg klarer å holde meg på et nivå høyere.

Da passer det kanskje dårlig at jeg denne uken har løpt 151 km…Som er det meste jeg har hatt på 1 uke på veldig lenge. Men det kjennes bra uansett og jeg skal garantert ikke trene enda mer.
Jeg har løpt i mange år – jeg har gjort massevis av feil og egentlig lært ganske lite av de. Stort sett så har jeg bare ristet litt på kroppen og humpet videre. Men nå tror jeg noen greier begynner å sige inn i knollen min. Det heter jo at man lærer så lenge man lever og erfaring begynner jeg å få ganske mye av. Jeg begynner også å kjenne kroppen bedre enn før og føler meg ganske så solid. Det gjør at jeg er mer positiv og mer fokusert. Fokus har aldri vært min sterke side…

Denne uken har jeg ikke løpt noen glassklare intervaller, men jeg har løpt med høyere fart og variert mer. Alt har liksom ikke foregått i 5.35 + fart, men stort sett raskere og altså variert mer. Det betyr at jeg har et større register å spille, mer spennvidde liksom. Jeg tror det er løsningen på at ting funker nå.
På slutten av uken startet også treningscampen med Springtime i Portugal ( Monte Gordo) – mer om det kommer i neste innlegg!!!

Trening uke 11

Mandag :
15 km rolig hjem fra jobb (5.13 fart)

Tirsdag :
11,2 km til jobb ( 5.03 fart)
10,1 km hjem fra jobb ( 4.46 fart)
50 min styrke

Onsdag:
15 km til jobb ( 5.27 fart)
6 km hjem fra jobb ( 5.28 fart)
66 min spinning

Torsdag:
15,1 km til jobb ( 5.24 fart)
37 min svømming ( del 1 min triathlon time Elixia Røa)
45 min spinning ( del 2 min triathlon time Elixia Røa)
30 min( 6,2 km) tredemølle ( del 3 min triathlon time Elixia Røa)

Fredag:
11,4 km til jobb ( 4.42 fart)
10 km hjem fra jobb ( 4.23 fart)
50 min styrke

Lørdag:
25 km ( 5.15 fart)

Søndag :
I Monte Gordo – 5,6 km morgenjogg på stranden ( 5.34 fart)
10 km ( 5.13 fart)
50 min styrke
10km ( 4.54 fart)

Totalt : 17t 49 min / 150,6 km

Ukens soleklare beste : hjem fra jobb fredag. Det gikk bare fortere og fortere

Ukens sol : morgenløping på stranden i Monte Gordo

Ukens vanskelige : å pakke til Monte Gordo turen….Jeg blir aldri god på å pakke smart!

Ukens Muhammad Ali :
My toughest fight was with my first wife.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *